Questions to which this page has the answer to

Notes

Zoo Băneasa, Bucharest, Romania

List of facts we found about Zoo Băneasa

Zoo Băneasa is a zoo in Bucharest, Romania, located in a northern district of the city, called Băneasa. References - 1. ^ "Halfway down the Danube: November 2003 Archives".
[source]
Zoo Băneasa s-ar putea închide din 2010 Dollores Benezic Miercuri, 12 Martie 2008 Grădina Zoologică din Băneasa e ameninţată cu închiderea, în următorii ani, dacă nu-şi rezolvă problemele de spaţiu
[source]
directoarea de la Zoo Băneasa, Anca Oprea, care a explicat că din cauza cererilor de revendicare a celor două hectare de teren din cele sase pe care se află parcul zoologic, care au fost depuse încă din anul 2000, nu a putut să aplice pentru niciun program de dezvoltare derulat
[source]
La rândul său, directorul de la Zoo Băneasa, Anca Oprea, a promis că, după transferarea unuia dintre urşi la Zărneşti, amplasamentul unde rămân ceilalţi doi va fi renovat. Restul condiţiilor prevăzute de lege sunt deja respectate, astfel încât funcţionarea grădinii nu va fi condiţionată de măsuri suplimentare.
[source]
Zoo Băneasa din Capitală nu este inclusă pe lista grădinilor zoologice care vor fi modernizate. Votează articolul: Adauga comentariu Adauga comentariu Comentariul a fost trimis! Nume Numele dvs. este necesar. E-mail Email-ul dvs. este necesar.
[source]

Related

Home  > Zoo Băneasa